WII sports & fit

Geplaatst op: 01-10-2012

Waar vroeger iedereen beschikte over een tetris spelcomputer of een gameboy met vele spelletjes zijn er tegenwoordig nieuwer spelcomputers ontwikkeld zoals de xbox en de playstation. Maar de WII is toch wel een zeer innovatieve spelcomputer die ontwikkeld is de laatste jaren. Door middel van een joystick die reageert op bewegingen die jij maakt begint de player in de het spel. Er zijn talloze spellen te vinden die gespeeld kunnen worden op de WII zodat jij niet uitgespeeld raakt. 

 
Sport ook met een spelcomputer
In combinatie met sport zijn enkele spellen ontwikkeld voor op de WII. Zo zal het sporten worden gestimuleerd maar ook wordt er bewogen terwijl en gespeeld wordt op een spelcomputer. WII sports is meestal het spel dat je gratis krijgt bij de WII en iedereen zal het spel dus wel kennen. Met dit spel kunnen verschillende sporten worden uitgeoefend zoals tennis, honkbal, bowlen, golf en ook boksen. Het zijn intensieve spellen waar bij bewogen dient te worden om te kunnen winnen. Voor sommige van deze spellen zijn extra accessoires beschikbaar waardoor het nog echter lijkt dat je het spel speelt. 
 
Fit en in shape blijf je met WII fit 
Met WII fit kan je van nu af aan helemaal in vorm blijven met behulp van dit spel kun je achterhalen of je op juiste gewicht zit en wat je dient te doen om in op dit gewicht te komen. Op het balance board ga je te werk zodat het spel alles in de gaten kan houden. Hiermee kan je ook werken aan je houding zodat je beter in balans bent. WII combineert sporten en spelen op een computer in een, zo blijf jij ook helemaal in model.